❤ 92 - När idioter bara inte kan hålla käften och sköta sitt. ❤

Min blogg är min frizon och när anonyma jävla kräk sitter och kommenterar barnsliga kommentarer från saker i det förflutna så gör det mig så förbannad. Och det är väl det dom vill ha, en reaktion, att komma åt en människa - precis som alla osäkra jävla människor därute vill. Jag visar mig sällan irriterad eller arg, men när en människa öppnar upp själen och verkligen beskriver hur det känns inombords så tycker jag att man ska hålla käften om man inte har något vettigare att säga.
 
Varför trakassera en människa? Fiende som f.d vän? Vad i hela vida världen får folk ut utav att vara såna jävla fittor på ren svenska? Bröt ihop igår, gick in i väggen.. Det är mycket som hänt på kort tid i mitt liv, mycket som slängts upp och ner och saker som tvingat mig att vara stark! Vem i helvetet har rätt att döma vad som är jobbigt för mig? INGEN, inte en jävel har rätt att sitta och kommentera på min blogg eller skriva till mig att "Mitt liv är jobbigare FÖR ATT!".. Har inte era föräldrar lärt er att alla är olika?
 
Jag har en hel del skit i min ryggsäck jag med trots att jag alltid är den glada, positiva tjejen! Att växa upp med diverse grejer som gjort att man vuxit upp för tidigt, att man fått agera den vuxna i de flesta situationerna. Folk ska hålla käften om mitt liv om dom inte vet vem jag är & ännu mer OM dom vet vem jag är och har känt mig, umgåtts med mig, varit en del av mitt liv!
 
Jag är så jävla stolt över mig själv och min utveckling, har det kostat mig vänner som jag älskar och vissa saker som jag saknar varje dag så hjärtat blöder? Svar ja. Men jag vet även att äkta vänner skulle ha förlåtit och sett. Men ibland går livet bara åt olika håll och så enkelt är det med det!
 
Men nu får det vara nog. Anonym, jag vet att du känner mig. Vet att du vet vem jag är. Sluta ge dig på mig, skärp dig, titta på dig själv. Sjunkit så lågt som att kränka folk på en blogg? Jag borde inte ta åt mig för uppenbarligen har du egna problem. Men nu gör jag det, å det vet du att jag gör om du känner mig. Sluta nu. För en dag kommer jag ta reda på vem du är och sätta dig dig för trakasserier - det är jag ej rädd för.
 
Ha en underbar dag alla ni andra ❤ Nu ska jag iväg på informationsmöte, sedan ska jag och älski göra lite ärenden! Puss på er! :* ❤